Maine Eline

OM MEG

Jeg er utdannet musikalartist fra Bårdar Akademiet og Bårdar International i Oslo. Veien mot scenen startet allerede som niåring da jeg begynte å danse på Kristine Glennes Ballettskole i Bærum og det var her jeg ble introdusert for musikalenes verden. Dansen tok meg til den landsdekkende danselinjen ved Fagerborg videregående skole, før veien gikk videre til Bårdar. Musikalsjangeren har alltid fascinert meg og naturlig nok er det tradjazz, steppdans og musikaldans som ligger nærmest dansehjertet.

Musikalartist

OSLOBASERT MUSIKALARTIST

Etter fullført studie i 2018 gikk veien til Sagolandet Tomteland i Mora, der jeg jobbet som skuespiller. Året etter fortsatte karrieren utenlands da jeg jobbet som show artist på et TUI Family Life hotell på Kreta. Her hjemme har jeg reist hele Norge rundt og gjort show med blant annet Vennebyen, Brannmann Sam og Postmann Pat. Fellesnevneren blant de fleste av mine jobber er barne- og familieunderholdning. Dette er noe jeg trives svært godt med – det er svært få ting jeg synes er mer givende enn å se barn oppleve, bergtas og bli inspirert av scenekunstens magi.

I tillegg til å stå på scenen har jeg også gjort diverse smårolle- og statistoppdrag innen reklame, tv og film. Noe av det absolutt største for min del var når jeg ble tilbudt en smårolle i NRKs side om side, hvor jeg fikk spille mot Charlotte Frogner!

Når jeg ikke selv står på scenen eller foran kamera, reiser jeg blant annet til Sandefjord for å undervise verdens beste elever ved Spotlight Dansestudio i blant annet stepp, jazz og musikaldans. Som danselærer er det viktigste for meg å ha fokus på danseglede samtidig som man bygger en sterk teknikk. En forelder ga meg tilbakemelding om at datteren virkelig følte at hun kunne være seg selv i timene mine – dette er et av de største komplimentene jeg kan få!

Jeg jobber kontinuerlig for å utvikle meg og er blant annet medlem av Ensemblet Tryllefløytene og Scenario, hvor jeg holder ferdighetene mine i form mellom profesjonelle jobber. Om dagen legger jeg spesielt vekt på å utvikle mine musikalske ferdigheter og jobber med å lære å spille piano. I tillegg drømmer jeg om å lære å spille både saksofon og trekkspill!

Jeg er så heldig som har fått muligheten til å følge drømmen min og at fritidsaktivitetene og hobbyene mine hjelper meg videre i yrket mitt!

 

Oslobasert musikalartist

Maine Eline

Danser – sanger – skuespiller

Få siste nytt på e-post!

 

Legger du inn e-posten din sender jeg deg oppdateringer om siste nytt på e-post!

Tusen takk! Du abonnerer nå på oppdateringer fra meg!