Endelig ny nettside!

Etter et helt år med korona har jeg endelig blitt inspirert til å lage meg ny nettside. Jeg ble aldri ordentlig fornøyd med min gamle og har lenge tenkt at jeg skulle oppdatere den, men så har det bare drøyd og drøyd. Jeg er så fornøyd med min nye side, og jeg håper du har en god opplevelse mens du er på besøk!

Jeg har en ambisjon om å bruke nettsiden aktivt til å holde dere oppdatert om hva som foregår, men for enda mer jevnlige oppdateringer er det lurt å følge meg på instagram.

Koronaåret har vært et år der jeg har vært glad for å ha flere bein å stå på, men nå lengter jeg så vanvittig etter å få stå på scenen igjen! Sist gang var med Tryllefløytenes konsert Som man synger i skogen… får man svar? på Kolben Kulturhus i November 2020. Vi rakk akkurat å gjennomføre forestillingen før regjeringen stengte ned igjen. Å se framover uten å vite når man igjen kan gjøre det man liker aller best er definitivt tøft.

Akkurat nå lever jeg litt på det at danseelevene mine skal få stå på scenen i slutten av mai, hvis smittesituasjonen tillater det og er lykkelig over at det i hvertfall er noen som får muligheten.

Det siste året er det uten tvil jobben som danselærer og muligheten til å synge i kor med Tryllefløytene og Scenario som har fått meg gjennom!

Nå som samfunnet sakte begynner å gjenåpne igjen, er det lettere å finne inspirasjon for tiden framover. Jeg er kjempegira over at jeg sammen med Kamilla Skallerud børster støvet av steppesko og kompaniet vårt Offbeat Entertainment. Vi har så smått begynt å planlegge for nye prosjekter og jeg gleder meg helt vilt til vi kan gjennomføre disse!

 

 

Oslobasert musikalartist

Maine Eline

Danser – sanger – skuespiller

Få siste nytt på e-post!

 

Legger du inn e-posten din sender jeg deg oppdateringer om siste nytt på e-post!

Tusen takk! Du abonnerer nå på oppdateringer fra meg!